Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργία Εκπαιδευτικών - Απεργία 16 Ιουνίου: Παράνομη μέχρι τις 10 το πρωί - Στην ανακοίνωσή τους οι εκπαιδευτικοί αναφέρουν:

Μία ακόμα κλήτευση επιδόθηκε στο δσ της ολμε στις 7 οκτωβρίου 2021 από το υπαιθ, το . Μεγαλειώδες και με παλμό το συλλαλητήριο των . Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το karditsalive.net από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στους μεν δασκάλους και . Σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες των ομοσπονδιών τεράστια ήταν τα ποσοστά συμμετοχής των εκπαιδευτικών στη σημερινή απεργία αγγίζοντας . Και το συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που απεργούν ενάντια στο μέτρο της αξιολόγησης.

Μία ακόμα κλήτευση επιδόθηκε στο δσ της ολμε στις 7 οκτωβρίου 2021 από το υπαιθ, το . Έγινε ομόφωνα δεκτή η τροπολογία για το θέμα των
Έγινε ομόφωνα δεκτή η τροπολογία για το θέμα των from left.gr
Μία ακόμα κλήτευση επιδόθηκε στο δσ της ολμε στις 7 οκτωβρίου 2021 από το υπαιθ, το . Σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες των ομοσπονδιών τεράστια ήταν τα ποσοστά συμμετοχής των εκπαιδευτικών στη σημερινή απεργία αγγίζοντας . Μαζική και με παλμό η πορεία για την αξιολόγηση (photos/video). Μεγαλειώδες και με παλμό το συλλαλητήριο των . Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το karditsalive.net από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στους μεν δασκάλους και . Δευτέρα, 11 οκτωβρίου 2021, 11:48. Στην ανακοίνωσή τους οι εκπαιδευτικοί αναφέρουν: Μεγάλη συγκέντρωση στην αλεξάνδρας, κλειστά και τα δύο ρεύματα στο ύψος του εφετείου (εικόνες, βίντεο).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το karditsalive.net από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στους μεν δασκάλους και .

Μεγαλειώδες και με παλμό το συλλαλητήριο των . Μεγάλη συγκέντρωση στην αλεξάνδρας, κλειστά και τα δύο ρεύματα στο ύψος του εφετείου (εικόνες, βίντεο). Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το karditsalive.net από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στους μεν δασκάλους και . Στους δρόμους μαθητές, δάσκαλοι, καθηγητές και νηπιαγωγοί. Και το συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που απεργούν ενάντια στο μέτρο της αξιολόγησης. Η ανακοίνωση της ολμε για την απεργία των εκπαιδευτικών. Στην ανακοίνωσή τους οι εκπαιδευτικοί αναφέρουν: Μία ακόμα κλήτευση επιδόθηκε στο δσ της ολμε στις 7 οκτωβρίου 2021 από το υπαιθ, το . Νεα ανακοίνωση εξέδωσε η αδεδυ τονίζοντας πως «κανονικά πραγματοποιείται η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών πε και δε τη δευτέρα 11 του οκτώβρη». Οι εκπαιδευτικοί έδωσαν τη δική τους . Σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες των ομοσπονδιών τεράστια ήταν τα ποσοστά συμμετοχής των εκπαιδευτικών στη σημερινή απεργία αγγίζοντας . Μαζική και με παλμό η πορεία για την αξιολόγηση (photos/video). Δευτέρα, 11 οκτωβρίου 2021, 11:48.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το karditsalive.net από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στους μεν δασκάλους και . Μαζική και με παλμό η πορεία για την αξιολόγηση (photos/video). Στην ανακοίνωσή τους οι εκπαιδευτικοί αναφέρουν: Μεγάλη συγκέντρωση στην αλεξάνδρας, κλειστά και τα δύο ρεύματα στο ύψος του εφετείου (εικόνες, βίντεο). Και το συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που απεργούν ενάντια στο μέτρο της αξιολόγησης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το karditsalive.net από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στους μεν δασκάλους και . Οίμος-Î'θήνα: Î'ΥΤΟΝΟΗΤΗ ΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡÎ'Î
Οίμος-Î'θήνα: Î'ΥΤΟΝΟΗΤΗ ΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡÎ'Î"ÎœÎ'ΤΙΚΟΥ Î"ΙÎ"Î'ΣΚÎ'ΛΟΥ from lh3.googleusercontent.com
Οι εκπαιδευτικοί έδωσαν τη δική τους . Η ανακοίνωση της ολμε για την απεργία των εκπαιδευτικών. Μαζική και με παλμό η πορεία για την αξιολόγηση (photos/video). Μεγάλη συγκέντρωση στην αλεξάνδρας, κλειστά και τα δύο ρεύματα στο ύψος του εφετείου (εικόνες, βίντεο). Μεγαλειώδες και με παλμό το συλλαλητήριο των . Στην ανακοίνωσή τους οι εκπαιδευτικοί αναφέρουν: Σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες των ομοσπονδιών τεράστια ήταν τα ποσοστά συμμετοχής των εκπαιδευτικών στη σημερινή απεργία αγγίζοντας . Μία ακόμα κλήτευση επιδόθηκε στο δσ της ολμε στις 7 οκτωβρίου 2021 από το υπαιθ, το .

Στην ανακοίνωσή τους οι εκπαιδευτικοί αναφέρουν:

Νεα ανακοίνωση εξέδωσε η αδεδυ τονίζοντας πως «κανονικά πραγματοποιείται η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών πε και δε τη δευτέρα 11 του οκτώβρη». Μία ακόμα κλήτευση επιδόθηκε στο δσ της ολμε στις 7 οκτωβρίου 2021 από το υπαιθ, το . Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το karditsalive.net από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στους μεν δασκάλους και . Στους δρόμους μαθητές, δάσκαλοι, καθηγητές και νηπιαγωγοί. Η ανακοίνωση της ολμε για την απεργία των εκπαιδευτικών. Δευτέρα, 11 οκτωβρίου 2021, 11:48. Οι εκπαιδευτικοί έδωσαν τη δική τους . Σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες των ομοσπονδιών τεράστια ήταν τα ποσοστά συμμετοχής των εκπαιδευτικών στη σημερινή απεργία αγγίζοντας . Στην ανακοίνωσή τους οι εκπαιδευτικοί αναφέρουν: Μεγάλη συγκέντρωση στην αλεξάνδρας, κλειστά και τα δύο ρεύματα στο ύψος του εφετείου (εικόνες, βίντεο). Και το συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που απεργούν ενάντια στο μέτρο της αξιολόγησης. Μεγαλειώδες και με παλμό το συλλαλητήριο των . Μαζική και με παλμό η πορεία για την αξιολόγηση (photos/video).

Η ανακοίνωση της ολμε για την απεργία των εκπαιδευτικών. Μία ακόμα κλήτευση επιδόθηκε στο δσ της ολμε στις 7 οκτωβρίου 2021 από το υπαιθ, το . Στην ανακοίνωσή τους οι εκπαιδευτικοί αναφέρουν: Οι εκπαιδευτικοί έδωσαν τη δική τους . Και το συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που απεργούν ενάντια στο μέτρο της αξιολόγησης.

Μεγαλειώδες και με παλμό το συλλαλητήριο των . Î' ΕΛΜΕ Î'χαϊας: Επείγον κάλεσμα για Î
Î' ΕΛΜΕ Î'χαϊας: Επείγον κάλεσμα για Î"ενική Συνέλευση 31/3 from www.alfavita.gr
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το karditsalive.net από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στους μεν δασκάλους και . Και το συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που απεργούν ενάντια στο μέτρο της αξιολόγησης. Μία ακόμα κλήτευση επιδόθηκε στο δσ της ολμε στις 7 οκτωβρίου 2021 από το υπαιθ, το . Δευτέρα, 11 οκτωβρίου 2021, 11:48. Στην ανακοίνωσή τους οι εκπαιδευτικοί αναφέρουν: Σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες των ομοσπονδιών τεράστια ήταν τα ποσοστά συμμετοχής των εκπαιδευτικών στη σημερινή απεργία αγγίζοντας . Μεγαλειώδες και με παλμό το συλλαλητήριο των . Μεγάλη συγκέντρωση στην αλεξάνδρας, κλειστά και τα δύο ρεύματα στο ύψος του εφετείου (εικόνες, βίντεο).

Δευτέρα, 11 οκτωβρίου 2021, 11:48.

Δευτέρα, 11 οκτωβρίου 2021, 11:48. Μεγαλειώδες και με παλμό το συλλαλητήριο των . Οι εκπαιδευτικοί έδωσαν τη δική τους . Στους δρόμους μαθητές, δάσκαλοι, καθηγητές και νηπιαγωγοί. Στην ανακοίνωσή τους οι εκπαιδευτικοί αναφέρουν: Νεα ανακοίνωση εξέδωσε η αδεδυ τονίζοντας πως «κανονικά πραγματοποιείται η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών πε και δε τη δευτέρα 11 του οκτώβρη». Σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες των ομοσπονδιών τεράστια ήταν τα ποσοστά συμμετοχής των εκπαιδευτικών στη σημερινή απεργία αγγίζοντας . Μεγάλη συγκέντρωση στην αλεξάνδρας, κλειστά και τα δύο ρεύματα στο ύψος του εφετείου (εικόνες, βίντεο). Μαζική και με παλμό η πορεία για την αξιολόγηση (photos/video). Και το συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που απεργούν ενάντια στο μέτρο της αξιολόγησης. Η ανακοίνωση της ολμε για την απεργία των εκπαιδευτικών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το karditsalive.net από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στους μεν δασκάλους και . Μία ακόμα κλήτευση επιδόθηκε στο δσ της ολμε στις 7 οκτωβρίου 2021 από το υπαιθ, το .

Απεργία Εκπαιδευτικών - Î'περγία 16 Ιουνίου: Παράνομη μέχρι τις 10 το πρωί - Στην ανακοίνωσή τους οι εκπαιδευτικοί αναφέρουν:. Στους δρόμους μαθητές, δάσκαλοι, καθηγητές και νηπιαγωγοί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το karditsalive.net από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στους μεν δασκάλους και . Και το συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που απεργούν ενάντια στο μέτρο της αξιολόγησης. Οι εκπαιδευτικοί έδωσαν τη δική τους . Μία ακόμα κλήτευση επιδόθηκε στο δσ της ολμε στις 7 οκτωβρίου 2021 από το υπαιθ, το .